Bacchus Frambozenbier wordt gebrouwen op basis van Bacchus Vlaams Oud Bruin en verrast met een mooi evenwicht tussen zoet en zuur. De brouwer gebruikt gebrande mouten die een lichte karameltoets geven aan het fruitbier. De aroma’s van zoete frambozen in combinatie met het zoetzure van het basisbier resulteren in een pittig speciaalbier en streekbieren.
Bacchus Frambozenbier wordt gebrouwen op basis van Bacchus Vlaams Oud Bruin en verrast met een mooi evenwicht tussen zoet en zuur. De brouwer gebruikt gebrande mouten die een lichte karameltoets geven aan het fruitbier. De aroma’s van zoete frambozen in combinatie met het zoetzure van het basisbier resulteren in een pittig speciaalbier en streekbieren.
De basis voor dit verrassende kriekenbier is Bacchus Vlaams Oud Bruin. Tijdens het brouwproces voegt de brouwer gebrande mouten toe aan dit West-Vlaams roodbruin bier. Dit resulteert in een lichte karameltoets die perfect samengaat met de aroma’s van de rijpe krieken. De combinatie van zoet en zuur is een aanrader voor de liefhebbers van verfrissende fruitbieren.
De basis voor dit verrassende kriekenbier is Bacchus Vlaams Oud Bruin. Tijdens het brouwproces voegt de brouwer gebrande mouten toe aan dit West-Vlaams roodbruin bier. Dit resulteert in een lichte karameltoets die perfect samengaat met de aroma’s van de rijpe krieken. De combinatie van zoet en zuur is een aanrader voor de liefhebbers van verfrissende fruitbieren.
Oude Kriek Boon wordt bereid door zure kersen (krieken) te laten gisten op 1 jaar oude Lambiek. 400g krieken per liter en een rijping op eikenhouten vaten zijn nodig om dit bijzonder bier te bekomen.
Oude Kriek Boon wordt bereid door zure kersen (krieken) te laten gisten op 1 jaar oude Lambiek. 400g krieken per liter en een rijping op eikenhouten vaten zijn nodig om dit bijzonder bier te bekomen.
Oude Kriek Boon wordt bereid door zure kersen (krieken) te laten gisten op 1 jaar oude Lambiek. 400g krieken per liter en een rijping op eikenhouten vaten zijn nodig om dit bijzonder bier te bekomen.
Oude Kriek Boon wordt bereid door schaarbeekse krieken te laten gisten op 1 jaar oude Lambiek. 400g krieken per liter en een rijping op eikenhouten vaten zijn nodig om dit bijzonder bier te bekomen.
Oude Kriek Boon wordt bereid door schaarbeekse krieken te laten gisten op 1 jaar oude Lambiek. 400g krieken per liter en een rijping op eikenhouten vaten zijn nodig om dit bijzonder bier te bekomen.